Ca Na Missa

4
Bungalow.Net logo


Ontspan weg van het dagelijks leven in dit rustieke appartement voor 2 personen in Llubí met gemeenschappelijk zwembad. U kunt afkoelen in het fantastische gedeelde zwembad van 7 x 3 m met een diepte van 1,2 tot 2 m. Geniet van de zon op een van de ligbedden of op het ontspanningsbed. U kunt ook genieten van een wijntje of een snack op de gemeenschappelijke veranda. Op het gedeelde zonneterras kunt u zonnen of staren naar de sterrenhemel. U kunt ook heerlijke vleeswaren en groenten bereiden op de gemeenschappelijke barbecue. Het gebouw ligt in de stad, met directe buren en volledige privacy.



Het appartement van 70 m2 bevindt zich op de begane grond van het gebouw. Het beschikt over een eetkeuken met keramische kookplaat en een eettafel voor 4 personen. Daarnaast vindt u een mooie woonkamer waar u kunt rusten en kijken naar de satelliet-tv of een van de boeken lezen die beschikbaar zijn in de accommodatie, terwijl u verfrist wordt door de airconditioning. De enige slaapkamer heeft een tweepersoonsbed met een kast en uitzicht op het platteland. Het appartement heeft twee badkamers, elk met douche. Als u met een baby reist, zijn er ook een kinderbed en een kinderstoel beschikbaar. De gedeelde wasruimte is uitgerust met een wasmachine, strijkijzer en strijkplank.



Llubí is een klein dorpje in het centrum van het eiland, ideaal om Mallorca te verkennen. Er zijn veel fietsroutes en wandelpaden en het ligt op slechts 20 minuten rijden van het dichtstbijzijnde strand, Can Picafort. U vindt supermarkten, groentenwinkels, restaurants en cafés in Llubí, om uzelf te verzorgen tijdens uw verblijf. Palma, de hoofdstad van het eiland, ligt op 35 minuten rijden met de auto.



Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het houden van evenementen is niet toegestaan.

Raadpleeg de adverteerder voor eventuele kosten.



Afstanden

Strand: 19 km - Ca'n Picafort

Luchthaven: 46,1 km - Aeroport de Son Sant Joan

Golfbaan: 21,2 km - Golf de Pollença

Stad: 9,2 km - Sa Pobla

Treinstation: 3.8 km - Baixador Llubí

Bushalte: 0.3 km - Llubí

Veerboot: 27 km - Port d'Alcudia

Ziekenhuis: 8.8 km - Ziekenhuis Comarcal d'Inca

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging ca na missa

De ligging van "ca na missa" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.