Granja Sa Vinyota 3

4
Bungalow.Net logo

Tussen Inca en Búger vindt u dit prachtige appartement voor 4 personen in het agrotoerisme Granja Sa Vinyota.

Dit prachtige agrotoerisme met 5 appartementen beschikt over een uitstekende buitenruimte waar u kunt genieten van de rust. Het grote gedeelde zwembad - dat 20 x 20 meter groot is en een waterdiepte heeft van 0,4 tot 1,6 meter - wordt omringd door ligbedden om na het zwemmen te genieten van de zon. U zult ook een tennisbaan vinden. Uw appartement beschikt over een eigen terras met 2 ligbedden en een gezellige hoek waar u kunt genieten van een glas wijn.



Appartement 3 verwelkomt u in een comfortabele open ruimte met airconditioning met de woonkamer, de eetkamer en de keuken. Geniet van uw heerlijke maaltijden, gekookt op de keramische kookplaat, evenals uw momenten van rust tijdens het kijken naar een film of een tv-serie in de tv-sat. De wasmachine, het strijkijzer en de strijkplank zijn hier. Er zijn twee slaapkamers met twee aparte bedden, airco en een eigen badkamer met elk een onafhankelijke douche en een bad. Een van hen heeft de uitgang naar buiten. Als u met uw baby reist, kunnen we een kinderbed en een kinderstoel klaarmaken.



Gelegen tussen Búger en Inca, ligt dit agrotoerisme in een landelijke omgeving, perfect om te rusten. Búger is dichterbij, maar Inca biedt meer diensten zoals bars en traditionele restaurants, supermarkten, winkels, enz. Op donderdagochtend leeft het centrum met zijn traditionele straatmarkt. Als u naar het strand wilt gaan, is de dichtstbijzijnde in Puerto de Alcudia ongeveer 17,9 km afstand.



Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het houden van evenementen is verboden.

Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke extra kosten.

Deze finca heeft een externe parkeerplaats voor 6 auto's.

Tennisrackets en ballen zijn niet beschikbaar.



Afstanden

Strand: 17,9 km - Port d'Alcúdia

Luchthaven: 41.5 km - Son Sant Joan

Golfbaan: 15,8 km - Golf Pollença

Stad: 3,4 km - Búger

Treinstation: 6,3 km - Inca

Bushalte: 4,1 km - Inca

Veerboot: 22.1 km - Port d'Alcúdia

Ziekenhuis: 5.6 km - Hospital Comarcal de Inca



Toeristenlicentie: 1/2019 / AG



Er is een verplichte toeristenbelasting op de Balearen, genaamd Ecotasa. Alle gasten, behalve mensen jonger dan 16 jaar, moeten deze belasting betalen. Het bedrag varieert tussen 0,55 € / nacht en gasten tijdens het laagseizoen en 2,2 € / nacht en gasten tijdens het hoogseizoen en wordt vanaf de 9e dag voor de duur van de reis met de helft verminderd.



U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging granja sa vinyota 3

De ligging van "granja sa vinyota 3" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.