Granja Sa Vinyota 5

4
Bungalow.Net logo

Mooi appartement voor 4 personen in het agrotoerisme Granja Sa Vinyota, gelegen tussen Búger en Inca

Dit prachtige agrotoerisme, bestaande uit 5 appartementen, biedt een prachtig gedeeld buitengedeelte. U kunt ontspannen bij het gedeelde zwembad van 20 x 20 meter en met een waterdiepte van 0,4 tot 1,6 meter zwemmen of zonnebaden. Daarnaast vindt u een tennisbaan waar u een tijdje kunt trainen. Dan heeft u een eigen hoek op het terras van het appartement waar u kunt genieten van een koel drankje op de ligbedden of op de zithoek met salontafel.



Appartement 5 beschikt over een mooie woonkamer die open staat voor de eetkamer en de keuken. Het hoge houten plafond creëert de perfecte sfeer om te ontspannen terwijl u tv kijkt en geniet van uw maaltijden die eerder op de keramische kookplaat zijn bereid. De wasmachine, het strijkijzer en de strijkplank bevinden zich in de keuken. U kunt uitrusten in twee slaapkamers, beide met twee aparte bedden bij elkaar en AC. Eén biedt een eigen badkamer met een douche en er is een tweede badkamer met een douche voor de rest van het appartement. Een babybedje en een kinderstoel zijn ook beschikbaar.



Gelegen tussen Búger en Inca, is dit gezellige agrotoerisme omgeven door een landelijke omgeving, ideaal voor diegenen die zich willen losmaken van de drukte en drukte van het dagelijks leven. Búger is een klein stadje in de buurt van de accommodatie, hoewel Inca meer diensten biedt, zoals bars en traditionele restaurants en supermarkten. Als u het strand wilt bezoeken, is de dichtstbijzijnde op slechts 17,9 km afstand in Puerto de Alcudia.



Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het houden van evenementen is verboden.

Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke extra kosten.

Deze finca heeft een externe parkeerplaats voor 6 auto's.

Tennisrackets en ballen zijn niet beschikbaar.



Afstanden

Strand: 17,9 km - Port d'Alcúdia

Luchthaven: 41.5 km - Son Sant Joan

Golfbaan: 15,8 km - Golf Pollença

Stad: 3,4 km - Búger

Treinstation: 6,3 km - Inca

Bushalte: 4,1 km - Inca

Veerboot: 22.1 km - Port d'Alcúdia

Ziekenhuis: 5.6 km - Hospital Comarcal de Inca



Toeristenlicentie: 1/2019 / AG



Er is een verplichte toeristenbelasting op de Balearen, genaamd Ecotasa. Alle gasten, behalve mensen jonger dan 16 jaar, moeten deze belasting betalen. Het bedrag varieert tussen 0,55 € / nacht en gasten tijdens het laagseizoen en 2,2 € / nacht en gasten tijdens het hoogseizoen en wordt vanaf de 9e dag voor de duur van de reis met de helft verminderd.



U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging granja sa vinyota 5

De ligging van "granja sa vinyota 5" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.