Es Camp Fred

10
Bungalow.Net logo

Welkom in deze prachtige villa in Son Mesquida. Het is geschikt voor maximaal 10 personen met 2 extra.

De prachtige buitenkant biedt een grote tuin met fruitbomen, een omheind chloorfilterbad met afmetingen van 12 x 7 m en een diepte variërend van 0,8 tot 2,8 m, zes ligbedden, twee volledig uitgeruste veranda's en een barbecue.



Dit rustieke huis met 340 m2 is verdeeld over twee verdiepingen en heeft 5 slaapkamers. De enige slaapkamer op de begane grond is uitgerust met een eenpersoonsbed en een kledingkast. De overige slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping; drie van hen met elk een tweepersoonsbed. De vierde kamer op de bovenverdieping is voorzien van een tweepersoonsbed en een stapelbed. Trouwens, een slaapkamer met tweepersoonsbed biedt een bad en-suite met douche en bad. Er zijn nog twee badkamers beschikbaar, één op elke verdieping. De badkamer op de begane grond is voorzien van een douche en het bad op de eerste verdieping heeft een ligbad. Een kinderbedje, een kinderstoel en een opklapbed zijn op aanvraag beschikbaar.



Er zijn twee lounges; een kamer met een bank, een fauteuil, een salontafel, een tv en een piano, en een woon-eetkamer met een bank, een salontafel, een eettafel met stoelen en een open haard. De keuken met het gasfornuis en in dezelfde ruimte, heeft alle benodigde kookgerei. Een wasmachine, een droger, een strijkijzer en een strijkplank zijn ook beschikbaar. Het appartement telt met centrale verwarming op olie.



Son Mesquida ligt op 3 km van Felanitx, met allerlei diensten. In Felanitx is de zondag een marktdag. Je vindt er verschillende lokale producten en ambachten, fruit, groenten, textiel, enz. Op zaterdag is er een markt in Santanyi. Mis het bezoek van Castell de Santueri en Castell de Sant Salvador niet. Voor golfliefhebbers, op slechts 11 km afstand, is er Golf Vall d'Or. In een paar km vindt u ook prachtige baaien, zoals Cala d'Or, Cala Mondragó, Portopetro, Cala Figuera, Cala Murada en vele andere.



Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het houden van evenementen is niet toegestaan.

Buiten parkeerplaats voor 6 auto's.

Overdekte parkeerplaats voor 1 auto.

Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke extra kosten.



Afstanden:

Strand: 18 km - s'Alga, Portocolom

Luchthaven: 44 km - Luchthaven Son Sant Joan

Golf: 16,5 km - Vall d'Or

Stad: 3 km - Felanitx

Treinstation: 18 km - Station van Manacor

Bushalte: 3,5 km - Felanitx

Veerboot: 50,4 km - Port Alcudia

Ziekenhuis: 19 km - Hospital de Manacor



Toeristenvergunning: VT / 1876 Gasten ontvangen 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging es camp fred

De ligging van "es camp fred" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.