Tres Pins

6
Bungalow.Net logo

Welkom! Dit tijdloze appartement aan de Middellandse zee staat ideaal in de stadswijk van Colònia St. Pere, biedt een comfortabel huis voor een onvergetelijke vakantie ervaring.   
 
Het heeft een oppervlakte van 110m2, het is ideaal voor familie en kleine vriendengroepen voor een vakantie dichtbij het strand. Er zijn drie slaapkamers; een met een tweepersoonsbed en twee met eenpersoonsbedden. Vanaf de kamer met het tweepersoonsbed heeft u een prachtig uitzicht over de berg.  Er zijn twee badkamers met een douchecabine, een badkamer is en-suite.   

Het appartement vindt u op de begane grond, ga lekker naar buiten op het ruime terras, voor een gezellige maaltijd of lekker bruin worden in de zon op een van de drie ligstoelen. Zowel het terras als het aangrenzende veranda hebben een oppervlakte van 25m2. Breng uw vrije tijd door op de gezellige bank in een smaakvol ingerichte woonkamer waar u een boek leest of een dutje doet. Bij de ingang staan nog twee banken. In de aparte keuken vindt u alles wat u nodig heeft voor uw vakantie zoals een broodrooster, koffiezetapparaat, elektrische oven, gasfornuis, koelkast. Verder staat er een wasmachine, strijkplank en strijkbout. Huisdieren zijn toegestaan op verzoek, vooraf informeren, de dieren zijn binnen niet welkom. Er is geen eigen parkeerplaats, maar u kunt uw auto gratis in een van de zijstraten parkeren.   

Colònia St. Pere, is een oud vissersdorp met een paar goede restaurants, een kleine supermarkt, bank, bakkerij, een kleine jachtclub. Kijk rond op de zee promenade, bewonder de zeilboten, probeer de wijnen en gerechten in een van de restaurants. In de zone liggen talloze stranden, vaak natuurlijke stranden. Het dichtstbijzijnde zand/kiezelstrand ligt bij Colònia St. Pere, slechts 250m vanaf het appartement.  Er liggen talloze baaien en stranden voor elke smaak en stemming klaar om ontdekt te worden zoals Caló dels Ermitans, Cala Toró, Na Clara, Cales de Betlem, Cala Mitjan, Cala Torta, S'Aigua Dolça, dit zijn slechts een paar voorbeelden van kiezel en zandstranden in de zone.

Dit appartement biedt een thuis ver weg van uw eigen huis, met een mediterrane flair in een van de mooiste en rustigste zoones van Mallorca. Geniet van de vrijheid om uw eigen vakantiebestemming te kiezen, maak van elke dag een nieuw avontuur. Kies niet zomaar uw vakantiebestemming, voor een onvergetelijke vakantie ervaring.    

Attentie:  De verhuur van het huis is gebaseerd op de Spaanse wet, namelijk wet 29/1994 of 24 november op stedelijke basis. Dat is de reden dat dit huis beschikbaar is tijdens het seizoen. In het contract zal niet altijd elke dienst aangeboden worden. Dit contract dekt alleen het gebruik van het huis met veel vakantieplezier.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging tres pins

De ligging van "tres pins" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.