Blau Blue 2.3

4
Bungalow.Net logo

Word elke dag wakker met het geluid van de golven! Dit appartement in Can Picafort met uitzicht op zee is ideaal voor 4 personen.

Dit appartement ligt op de tweede verdieping zonder lift. Het dakterras biedt een verbluffend uitzicht over de baai van Alcúdias en beschikt over een barbecue, een tafel met stoelen, twee ligstoelen en een parasol. De buren hebben toegang tot dit dakterras, maar elk heeft zijn eigen ruimte en uitrusting.



De zit / eetkamer met A / C en satelliet-tv heeft een groot raam waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht over de Middellandse Zee en de boulevard. Er is een volledig uitgeruste keuken met een vitrokookplaat om uw favoriete maaltijden te bereiden. Ideaal voor een lang verblijf, er is een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank. Als u ons in de winter bezoekt, is het appartement voorzien van centrale verwarming. Beide slaapkamers zijn voorzien van twee aparte bedden en er is een badkamer met een ligbad en een toilet. Een kinderbedje en een kinderstoel kunnen op verzoek worden verstrekt.



De accommodatie ligt aan de boulevard, een levendige plaats tijdens de zomer en dicht bij restaurants, winkels, supermarkten, bars en het fijnkorrelige zandstrand waar u ligstoelen en parasols kunt huren of watersporten kunt beoefenen. Een wandeling van 10 minuten brengt u naar het strand Ses Casetes des Capellans waar u in een van de restaurants kunt genieten van een goede paella. Bovendien kunt u de oude binnenstad van Alcúdia en Pollença, het natuurpark van S'Albufera of de grotten van Campanet bezoeken. Een auto is niet essentieel, maar wel een aanrader als u van plan bent het eiland te verkennen.



Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het houden van evenementen is verboden.

Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke kosten.



Afstanden:

Strand: 0,01 km - Can Picafort

Luchthaven: 57 km - Son Sant Joan

Golfbaan: 15 km - Alcanada

Plaats: 0,01 km - Can Picafort

Treinstation: 13 km - Sa Pobla

Bushalte: 0,27 km - Paseo Colón 63-67

Veerboot: 13 km - Puerto de Alcúdia

Ziekenhuis: 30 km - Hospital of Inca



Toeristenlicentie: L12E11320



Er is een verplichte toeristenbelasting op de Balearen, genaamd Ecotasa. Alle gasten, behalve mensen jonger dan 16 jaar, moeten deze belasting betalen. Het bedrag varieert tussen 0,55 € / nacht en gasten tijdens het laagseizoen en 2,2 € / nacht en gasten tijdens het hoogseizoen en wordt vanaf de 9e dag voor de duur van de reis met de helft verminderd. U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail via een beveiligde link met een creditcard te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging blau blue 2.3

De ligging van "blau blue 2.3" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.