Casa Tradicional Can Picafort

6
Bungalow.Net logo


Dit appartement op de begane grond in Can Picafort is de perfecte plek voor gezinnen die hun vakantie aan de zee willen doorbrengen.



Er zijn drie slaapkamers en twee badkamers. Eén van de slaapkamers heeft twee eenpersoonsbedden, de andere twee hebben een tweepersoonsbed. Beide badkamers zijn recent gerenoveerd (één bij de hoofdgebouw).



In de woonkamer zijn er comfortabele banken waar u kunt ontspannen terwijl u een boek leest of een siësta houdt. De keuken heeft alles wat u nodig heeft tijdens uw vakantie: blender, broodrooster, koffiezetapparaat, magnetron, elektrische oven, keramische kookplaat, koelkast enz. Het appartement beschikt ook over een wasmachine, strijkijzer en strijkplank. Er zijn twee gemeubileerde terrassen waar u van het weer van het eiland kunt genieten.



De ligging van het appartement is perfect, omdat alles op loopafstand ligt: zandstrand, restaurants en bars, apotheek, winkels, supermarkten, taxistandplaats, dokter, bushalte enz. De bus gaat om de 15 minuten naar Puerto de Alcudia, Puerto de Pollença en andere richtingen als Palma. Het strand ligt net onderweg en het is perfect voor kinderen dankzij zijn ondiepe water en matige deining.



In Can Picafort vindt u allerlei restaurants: verse vis en vlees, pizza, tapas en traditioneel Mallorcaans eten. Als u alleen een snack wilt hebben, vindt u bars en ijssalons aan de promenade! Hier vindt u ook souvenirwinkels. De 2 belangrijkste supermarkten zijn aan de Artà-weg, waar u ook benzinestations vindt.



Dichtbij Can Picafort zijn er andere stranden die de moeite waard zijn om te bezoeken: Playa de Muro, Formentor, Son Serra de Marina, Puerto de Alcúdia of Puerto de Pollença. U zult graag de stad Alcudia bezoeken, met zijn geplaveide straten, kerken, pleinen en de oude muur die de stad omringt. Het is een goede plek voor een wandeling en een drankje in een van de bars. De lokale markt vindt op dinsdag en zaterdag plaats. Vergeet niet de Romeinse ruïnes van Pollentia te bezoeken!



Dit is een thuis weg van huis met een frisse mediterrane lucht. Ga op vakantie in een van de meest bezochte gebieden van Mallorca en geniet van een onvergetelijke ervaring!





Afstanden:

Strand: 100 m

Restaurant: 150 m

Bar: 100 m

Supermarkt: 650 m

Buurtwinkel: 150 m

Geldautomaat: 200 meter

Golfbaan (Alcanada): 16 km

Arts (Son Bauló): 1,5 km

Ziekenhuis (Inca): 27 km

Luchthaven: 64 km

Apotheek: 200 meter

Port d'Alcúdia: 11 km

Treinstation (Sa Pobla): 15 km





Toeristenvergunning: VT/103356

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging casa tradicional can picafort

De ligging van "casa tradicional can picafort" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.