Boston

4
Bungalow.Net logo

In Can Picafort wordt dit mooie en moderne appartement met een prachtig uitzicht op de zee en de bergen, een echt thuis voor 4 gasten.

Dit geweldige appartement bevindt zich aan de kust en is een voorrecht voor liefhebbers van kristalhelder water, het zand en de rotsen en het warme weer omdat het, afgezien van de verbazingwekkende panoramische uitzichten, slechts een paar stappen verwijderd is van een verfrissende duik en glorieuze momenten koesteren in de zon op de rotsen. Onze gasten zullen altijd verbaasd zijn tijdens het vroege ontbijt of de leuke avonden met de zonsondergang als hun enige gezelschap op het terras voor dit spectaculaire landschap.



Het appartement bevindt zich op de 3e verdieping van een gebouw met een lift. De luxe is overal en kan worden gevoeld in de houten vloeren en de moderne meubels en decoratie die u zullen verwelkomen. De hoofdruimte is een open en ruime ruimte waar de woonkamer, eetkamer en keuken allemaal samen zijn. Hier kunt u ontspannen op de bank tijdens het kijken naar een dvd-film of de satelliet-tv-kanalen en het beste van alles, het doorbrengen van onvergetelijke momenten met de zee panoramisch op het einde. U kunt uw beste recepten bereiden met  de geweldige roestvrijstalen apparaten met een keramische kookplaat, een elektrische oven of een magnetron. Je bewaart het voedsel in de grote koelkast en in veel kasten. De wasmachine, het strijkijzer en de strijkplank bevinden zich ook in de keuken. De prachtige gang leidt naar de badkamer van deze accommodatie met een douche en naar de slaapkamers. De ene heeft een tweepersoonsbed en de andere heeft twee eenpersoonsbedden. Als u met uw baby reist, kunnen we een kinderbed en een kinderstoel klaarzetten. Twee ventilatoren en maximaal 5 elektrische radiatoren maken het apparaat compleet.



Can Picafort is perfect voor liefhebbers van rust en wandelen langs het strand, maar tegelijkertijd omringd door alle services. In feite moet je gewoon de straat oversteken om de promenade te bereiken die langs de kustlijn loopt en naar restaurants en bars leidt waar je een heerlijke paella aan de kust kunt proeven. In de zomer, als u geen zin heeft om te rijden, passeert de bus om de 15 minuten en deze kan u naar de levendige omgeving van Puerto de Alcudia, Puerto de Pollensa of andere bestemmingen zoals de hoofdstad van het eiland, Palma leiden.



Het houden van evenementen is verboden.

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke kosten.

Houd er rekening mee dat er geen rolluiken zijn in de accommodatie.



Afstanden

Strand: 0.100 km - Son Bauló

Luchthaven: 52.7 km - Son Sant Joan

Golfbaan: 17,3 km - Golf Alcanada

Stad: 0 km - Can Picafort

Treinstation: 17,2 km - Sa Pobla

Bushalte: 0.090 km - Kan Picafort

Veerboot: 12.2 km - Puerto de Alcúdia

Ziekenhuis: 24.9 km - Hospital Comarcal de Inca



Toeristenlicentie: ETVPL / 12530



Er is een verplichte toeristenbelasting op de Balearen, genaamd Ecotasa. Alle gasten, behalve mensen jonger dan 16 jaar, moeten deze belasting betalen. Het bedrag varieert tussen 0,55 € / nacht en gasten tijdens het laagseizoen en 2,2 € / nacht en gasten tijdens het hoogseizoen en wordt vanaf de 9e dag voor de duur van de reis met de helft verminderd. U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging boston

De ligging van "boston" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.