Ca'n Pere Roc

2
Bungalow.Net logo

Fantastisch appartement gelegen op een begane grond, geschikt voor 2 personen en gelegen op ongeveer 500 meter van het strand in Can Picafort.

Begin de dag met een heerlijk ontbijt op het terras terwijl u het beste plan voor de dag kiest. Hier kunt u genieten van de leuke familiechat en een goed boek voordat u de beste beslissing neemt: geniet van de ochtend te midden van het kristalheldere water en het fijne zand dat u na een korte wandeling te wachten staat!



De binnenkant is ruim en gezellig. Als u binnenkomt, vindt u een functionele ruimte die de woonkamer, de eetkamer en de keuken verenigt. Hier kunt u tv kijken - terwijl u afkoelt met de AC-, kook uw beste recepten op de gaskookplaat en geniet ervan op de eettafel. De wasruimte is onafhankelijk en biedt een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank. Er zijn twee slaapkamers met elk een tweepersoonsbed, een daarvan met een kast. Een babybedje, een kinderstoel en een radiator zijn beschikbaar. De badkamer van de accommodatie is voorzien van een bad.



Can Picafort is een rustig dorp aan de kust, vrij levendig in de zomer en bewoond door de lokale bevolking in de winter. Het biedt alle benodigde diensten zoals bars, ijssalons, restaurants, winkels, supermarkt, etc. Het paradijselijke strand ligt op ongeveer 500 meter afstand en als u van golf houdt, raden wij u aan naar de strandboulevard in Alcanada te gaan, op slechts 14 km afstand.



Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het houden van evenementen is verboden.

Raadpleeg de adverteerder voor extra mogelijke kosten.



Afstanden

Strand: 18.7 km - Port de Pollença

Luchthaven: 56 km - Son Sant Joan

Golfbaan: 9,9 km - Golf Pollença

Stad: 5.9 km - Campanet

Treinstation: 12 km - Sa Pobla

Bushalte: 6,3 km - Campanet

Veerboot: 23.2 km - Port d'Alcúdia

Ziekenhuis: 17.7 km - Hospital Comarcal de Inca



Toeristenlicentie: L12E1666



Er is een verplichte toeristenbelasting op de Balearen, genaamd Ecotasa. Alle gasten, behalve mensen jonger dan 16 jaar, moeten deze belasting betalen. Het bedrag varieert tussen 0,55 € / nacht en gasten tijdens het laagseizoen en 2,2 € / nacht en gasten tijdens het hoogseizoen en wordt vanaf de 9e dag voor de duur van uw verblijf gehalveerd.



U dient het aanbetalingsbedrag bij aankomst aan de eigenaar te betalen. U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging ca'n pere roc

De ligging van "ca'n pere roc" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.