Sun Of The Bay Vidalba 2 (B2 - A2)

4
Bungalow.Net logo

Welkom bij dit moderne appartement aan de kust van het strand in Puerto de Alcudia, ideaal voor gezinnen met kinderen. Het heeft een capaciteit van 4-6 personen.

Het appartement bevindt zich op de begane grond van een geschakelde woningbouw met vier eenheden. Het beschikt over een gemeenschappelijke tuin met 12 ligbedden en een bevoorrechte directe toegang tot het strand. De gemeubileerde veranda is perfect om heerlijk buiten te eten of om gewoon te zitten en te genieten van de zeebries. Dit is een privéhoek met een prachtig uitzicht op het kristalheldere water.



Wanneer u binnenkomt, verwelkomt een lichte en gezellige woonkamer u en nodigt u uit om een film te kijken in de satelliet-tv-kanalen of om te genieten van een goede lezing terwijl u koelt met de airconditioning. De keuken heeft een gasfornuis en is volledig uitgerust met alles wat u nodig heeft om uw beste gerechten of een goede koffie te bereiden. Als u liever binnen luncht, kunt u de tafel van buiten nemen. Er zijn drie slaapkamers, waarvan twee met een kast. De ene heeft een tweepersoonsbed, de andere heeft twee eenpersoonsbedden en een eigen badkamer met een bad en de laatste met een stapelbed van 90 x 180 die we aanbevelen voor kinderen. Er is een tweede badkamer met een douche voor de rest van de accommodatie. Op verzoek kunnen we een kinderbedje en een kinderstoel verzorgen. Er is een gemeenschappelijke wasruimte met twee wasmachines, een strijkijzer en een strijkplank.



Puerto de Alcudia is een zeer levendig kustgebied, waar u alle diensten voor een onafhankelijk verblijf zult vinden. Het geweldige strand met fijn zand en kristalhelder water is de beste plek om te verblijven, maar er zijn ook andere baaien in de buurt van turquoise water, zoals Mal Pas, waar je dol op zult zijn. Er is een gastronomische rooster-, vrijetijds- en avondaanbieding, dus u zult zich geen moment vervelen. In de stad Alcudia ontmoet je een deel van de Mallorcaanse geschiedenis door de middeleeuwse muur te bewonderen en door de smalle straatjes te wandelen, speciaal op dinsdagen en zondagen, de dagen van de markt. Als u van goud houdt, ligt de golfbaan Alcanada op slechts 9 km afstand.



Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het houden van evenementen is verboden.

Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke kosten.



Afstanden:

Strand: 0,089 km - Bahía de Alcudia

Luchthaven: 62.5 km - Son Sant Joan

Golfbaan: 6,5 km - Golf Alcanada

Stad: 0.01 km - Puerto de Alcúdia

Treinstation: 13 km - Sa Pobla

Bushalte: 0.2 km - Puerto de Alcúdia

Veerboot: 6,8 km - Puerto de Alcúdia

Ziekenhuis: 24.1 km - Hospital Comarcal de Inca



Toeristenlicentie: ETVPL / 12813



De Ecotasa (toeristenbelasting) moet contant ter plaatse worden betaald bij het inchecken. Het bedrag varieert tussen 0,55 € / nacht en gasten tijdens het laagseizoen en 2,2 € / nacht en gasten tijdens het hoogseizoen. De belasting wordt gehalveerd vanaf de 9e dag van uw verblijf. Alle gasten moeten de Ecotasa betalen, behalve mensen jonger dan 16 jaar. U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging sun of the bay vidalba 2 (b2 - a2)

De ligging van "sun of the bay vidalba 2 (b2 - a2)" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.