Sun Of The Bay Vidalba 1 (B2 - A1)

4
Bungalow.Net logo

Mooi appartement voor 4-6 personen aan de kust, ideaal speciaal voor gezinnen met kinderen in Puerto de Alcudia.

Het appartement bevindt zich op de begane grond van een afgesloten woonwijk, bestaande uit vier units. De tuin wordt gedeeld en is leuk om te zonnebaden op een van de twaalf ligstoelen en heeft directe toegang tot het strand. Het appartement beschikt over een prachtig ingerichte eigen veranda die perfect is voor uw maaltijden aan zee en om te genieten van een drankje wanneer de zon ondergaat, een onvergelijkbaar plan omdat de zonsondergang hier spectaculair is!



Binnen vinden we een comfortabele woonkamer met een tv met satellietzenders en airconditioning. De keuken, met een gasfornuis, is volledig uitgerust met alles wat u nodig heeft om te koken tijdens uw vakantie. Als u liever binnen van uw maaltijden geniet, kunt u de buitentafel vanaf het terras binnen plaatsen. Er zijn drie slaapkamers waarvan twee met een kast. Een heeft een tweepersoonsbed, nog twee aparte bedden en een eigen badkamer met een bad en de laatste heeft een 90 x 1.80 stapelbed dat we aanbevelen voor kinderen. Als u met uw baby reist, kunnen wij u voorzien van een kinderbedje en een kinderstoel. Er is een tweede badkamer met een douche voor de rest van de accommodatie. Er zijn twee wasmachines, strijkijzer en strijkplank voor gezamenlijk gebruik.



Puerto de Alcudia is een vakantiebestemming perfect om een onvergetelijke strandvakantie door te brengen. Het beschikt over een uitgestrekt strand met fijn zand waar u kunt watersporten beoefenen of gewoon lekker kunt genieten van de zonnestralen in goed gezelschap. Als u andere stranden of baaien zoals Mal Pas of Manresa wilt bezoeken, zult u ontdekken dat dit kleine baaien zijn met turquoise wateren waar u een geweldige dag kunt doorbrengen. In Alcudia vindt u de overblijfselen van de Romeinse nederzetting en de middeleeuwse muur, evenals een breed gastronomisch aanbod zonder de uitzonderlijke straatmarkt die op dinsdag en zondag plaatsvindt te vergeten.



Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het houden van evenementen is verboden.

Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke kosten.



Afstanden:

Strand: 0,089 km - Bahía de Alcudia

Luchthaven: 62.5 km - Son Sant Joan

Golfbaan: 6,5 km - Golf Alcanada

Stad: 0.01 km - Puerto de Alcúdia

Treinstation: 13 km - Sa Pobla

Bushalte: 0.2 km - Puerto de Alcúdia

Veerboot: 6,8 km - Puerto de Alcúdia

Ziekenhuis: 24.1 km - Hospital Comarcal de Inca



Toeristenlicentie: ETVPL / 12941



De Ecotasa (toeristenbelasting) moet contant ter plaatse worden betaald bij het inchecken. Het bedrag varieert tussen 0,55 € / nacht en gasten tijdens het laagseizoen en 2,2 € / nacht en gasten tijdens het hoogseizoen. De belasting wordt gehalveerd vanaf de 9e dag van uw verblijf. Alle gasten moeten de Ecotasa betalen, behalve mensen jonger dan 16 jaar. U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging sun of the bay vidalba 1 (b2 - a1)

De ligging van "sun of the bay vidalba 1 (b2 - a1)" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.