Olivia 2+2

4
Bungalow.Net logo

De spiksplinternieuwe villa Olivia met 10 luxe appartementen ligt op één van de beste locaties van het dorp Nový en Starý Smokovec, op steenworp afstand van het skigebied Jakubkova Luka, in het hart van het Nationale Park de Hoge Tatra.

De indrukwekkende Hoge Tatra behoort tot het mooiste en hoogste gebergte in Slowakije en maakt deel uit de Karpaten. Het hoogste punt ligt 2.600 meter boven de zeespiegel.
Het appartementencomplex beschikt over een eigen parkeerplaats, receptie, ski-opbergruimte en fietsverhuur. Vanaf eind januari 2018 kunt u uitkijken naar een nieuw Café met binnen en buiten zitplaatsen. De prijs is altijd inclusief een uitgebreid ontbijt en wordt (tot eind januari) in het nabijgelegen restaurant Koliba Kamzik geserveerd (700 m).

Dankzij de gunstige ligging is het vakantieresort gemakkelijk te bereiken per auto, bus of trein. Het bus of treinstation zijn op 650 m van het appartementencomplex. Nog geen 15 km van Novy Smokovec is het vliegveld Poprad. Tegen geringe toeslag (15 euro/auto/enkel reis) kunt u gebruik maken van de luchthaventransfer.
Direct in Nový Smokovec (300 m) is er een skigebied met 2 liften en een 1 km lange piste voor skiën en snowboarden. Op nog geen 7 km vindt u het bekende ski resort Tatranská Lomnica met de hoogst gelegen en tegelijkertijd langste pistes in Slowakije. Hier kunt u gegarandeerd genieten van allerlei wintersporten op de mooiste en zonnige kant van de Hoge Tatra.

De stad Horný Smokovec wordt gedomineerd door de majestueuze pieken en bergen waaronder Slavkovský Štít (2452 m boven zee) en Lomnický Štít (2.633 m boven zee). Lomnický Štít is met een kabelbaan te bereiken. Vanuit hier kunt u genieten van onvergetelijke panoramische uitzichten over de bergen en dalen van de Tatra.

De nabije omgeving wordt doorkruist met gevarieerde en gemarkeerde fiets-en-wandelpaden die het hele jaar door bereikbaar zijn. Behalve het fantastisch landschap, de ongerepte natuur, pittoreske dorpjes waar u nog de levende folklore kunt beleven, vindt u hier ook basisfaciliteiten zoals een professionele golfbaan (15 km), een modern aqua park (15 km), winkelcentra en restaurants waar u tegen nog steeds redelijke prijzen lokale en internationale gerechten kunt bestellen.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging olivia 2+2

De ligging van "olivia 2+2" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.