Kamzik Stary Smokovec Apartment

4
Bungalow.Net logo

Het appartementencomplex Kamzík ligt in een prachtige bergachtige omgeving van Horný Smokovec, in het hart van het Nationale Park de Hoge Tatra. De indrukwekkende Hoge Tatra behoort tot het mooiste en hoogste gebergte in Slowakije en maakt deel uit de Karpaten. Het hoogste punt ligt 2.600 meter boven de zeespiegel.
Het appartementencomplex beschikt over een eigen parkeerplaats (betaald), receptie en een sfeervolle restaurant met terras waar u kunt genieten van heerlijke traditionele gerechten. Uitgebreid ontbijt is bij de prijs inbegrepen.

Dankzij de gunstige ligging is het vakantieresort gemakkelijk te bereiken per auto, bus of trein. Het busstation is op 300 m en het treinstation is op 450 m van het appartementencomplex.
Direct in Stary Smokovec (800 m) is er een skigebied met 2 liften en een 1 km lange piste voor skiën en snowboarden. Op nog geen 7 km vindt u de bekende ski resort Tatranská Lomnica met de hoogst gelegen en tegelijkertijd langste pistes in Slowakije. Hier kunt u gegarandeerd genieten van allerlei wintersporten op de mooiste en zonnige kant van de Hoge Tatra.
De stad Horný Smokovec wordt gedomineerd door de majestueuze pieken en bergen waaronder Slavkovský Štít (2452 m boven zee) en Lomnický Štít (2.633 m boven zee). Lomnický Štít is met een kabelbaan te bereiken. Vanuit hier kunt u genieten van onvergetelijke panoramische uitzichten over de bergen en dalen van de Tatra.
De nabije omgeving wordt doorkruist met gevarieerde en gemarkeerde fiets-en-wandelpaden die het hele jaar door bereikbaar zijn. Behalve het fantastisch landschap, de ongerepte natuur, pittoreske dorpjes waar u nog de levende folklore kunt beleven, vindt u hier ook basisfaciliteiten zoals een professionele golfbaan (13,5 km), een modern aqua park (14 km), winkelcentra en restaurants waar u tegen nog steeds redelijke prijzen lokale en internationale gerechten kunt bestellen. Betaald parkeren bevindt zich direct naast het appartementencomplex.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging kamzik stary smokovec apartment

De ligging van "kamzik stary smokovec apartment" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.