Appartement Kristall

2
Alpenreizen.nl logo

Kristall beschikt over comfortabel ingerichte appartementen, ideaal voor je zomervakantie of wintersport in Zell Am See. De appartementen liggen aan de zuidkant van Zell am See, op een zonnige locatie met prachtig uitzicht op de Hohe Tauern en de Kitzsteinhorn. Het complex ligt in de wijk Schüttdorf, op ca. 600 meter van het centrum van Schüttdorf met diverse winkels, restaurants en barretjes en op ca. 2,5 kilometer van het centrum van Zell am See.
Op 500 meter van het appartement, zo'n 10 minuten lopen, vind je de Areitbahn, die je in een mum van tijd op de Schmittenhöhe brengt, het ski- en wandelgebied van Zell am See. Na een actieve dag in de bergen kun je lekker een duik nemen in het zwembad. Of misschien wil je je spieren verwennen in de sauna of infraroodcabine?
Voor de kinderen is er een spelletjeskamer en er is tevens een gemeenschappelijke zitkamer. Mocht je tijdens je vakantie wat extra comfort willen, kun je ervoor kiezen om een ontbijtbuffet bij te boeken. Liever ontbijten in je eigen appartement, dan kun je er ook voor kiezen gebruik te maken van de broodjesservice.

Bijzonderheden appartement kristall

  • sauna
  • fietsberging
  • babybed
  • kinderstoel

Boekingsinformatie

Ligging appartement kristall

De ligging van "appartement kristall" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.