Appartement - Mr. Schoenmakerspad 1 | Zoutelande "Klaproosje aan zee"

8.5
2
Welcomeinzeeland.com logo

Max. aantal personen: 2
Aantal slaapkamers: 1
Aantal badkamers: 1
Opp.: 30 m2

Beschrijving
Slechts 300 meter van de zee en in het midden van de duinen kunt u dit kleine, gezellige 2-persoons vakantiehuisje huren. De woonkamer is voorzien van twee gemakkelijke stoelen en een eethoek. De keuken beschikt over een magnetron, waterkoker, kookplaat en koelkast. Op de 1e verdieping, met een steile trap te bereiken, zijn twee eenpersoonsboxspringbedden voor een heerlijke nachtrust. Op het terrasje geniet u in alle privacy van de zon en een idylische omgeving.

Over deze accommodatie
Het is gebouwd tegen een groter huis aan maar heeft een eigen ingang en privé terras. Parkeren kan met 1 auto op eigen terrein. Meer informatie over het parkeren van meerdere auto's leest u op onze site.

Omgeving
Zoutelande is een sfeervolle badplaats met enkele straten met leuke winkeltjes, terrasjes en restaurants. Het staat met name bekend om zijn zuiderstrand met bijzonder klimaat: meer zon en weinig regen.
U vindt Zoutelande op ongeveer 10 kilometer van Vlissingen en Middelburg op Walcheren. De omgeving is er fantastisch voor het maken van heerlijke fietstochten en mooie wandelingen en u zult er zich geen moment vervelen.
Kom dus snel genieten van een welverdiende vakantie en huur dit leuke vakantiehuisje in Zoutelande.

Boekingsinformatie

Ligging appartement - mr. schoenmakerspad 1 | zoutelande "klaproosje aan zee"

De ligging van "appartement - mr. schoenmakerspad 1 | zoutelande "klaproosje aan zee"" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.