VZ679 Appartement Zoutelande

8.9
4
Vakantiezeeland.com logo

In Zoutelande kunt u dit nieuwe 4 persoons appartement  met groot dakterras ( 40m2 ) huren. Het ligt  op een toplocatie op slechts 70 meter van de Noordzee en het strand. U bent er op loopafstand van de wandelboulevard, de dorpskern en het strand. De omgeving leent zich uitstekend voor ontspanning in de vorm van strandrecreatie, watersport, wandelen en fietsen. Aan de zeezijde ligt de wandelboulevard van Zoutelande die overgaat in een wandelpad over de duinen, langs Groot-Valkenisse en Dishoek naar Vlissingen. 

Het uitzicht over Walcheren en over zee, waar vele zeeschepen vlak langs de kust voorbijvaren, maakt deze wandeling tot een belevenis. Achter de wandelboulevard ligt de winkelstraat met diverse leuke winkels en gezellige terrasjes. Kom genieten van een welverdiende vakantie aan de Zeeuwse Riviera en huur dit gezellige vakantiehuis in Zoutelande. Wij heten u alvast welkom.

- Inclusief parkeervergunning voor 1 auto.


Boekingsinformatie
Vaste acties vakantiezeeland.com

**TIP** Neem een kijk in het wisselende lastminute aanbod van Vakantiezeeland.com

Ligging vz679 appartement zoutelande

De ligging van "vz679 appartement zoutelande" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.