VZ965 Vakantieappartement in Vlissingen

10
4
Vakantiezeeland.com logo

Modern vakantieappartement voor 2 volwassen en 2 kinderen of 3 volwassen. Sfeervol en modern vakantieappartement (begane grond) ligt direct aan de duinen. Het strand ligt op loopafstand en via de duinen loopt of fietst u zo naar de Boulevard van Vlissingen! Een uniek plekje waar u het vakantiegevoel echt beleeft. De sfeervolle woonkamer biedt uitzicht op het terras en de grote groene tuin nodigt uit om heerlijk te genieten. 

De boulevard van Vlissingen is met haar gezellige strand op korte fietsafstand bereikbaar. Deze boulevard is werkelijk uniek: grote zeeschepen kun je hier bijna aanraken! Vlissingen zelf is een stoere en robuuste maritieme stad, waar altijd wel iets te beleven valt.

Naast wandelen en hardlopen is er ook een mooi MTB parcours. Deze route loopt vanaf Vlissingen onderlangs en over de duinen. Het parcours loopt langs het vakantieappartement, dus voor de sportieveling is er ook genoeg te doen.



Boekingsinformatie
Vaste acties vakantiezeeland.com

**TIP** Neem een kijk in het wisselende lastminute aanbod van Vakantiezeeland.com

Ligging vz965 vakantieappartement in vlissingen

De ligging van "vz965 vakantieappartement in vlissingen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.