VZ903 Vakantieappartement in Vlissingen

10
4
Vakantiezeeland.com logo

Dit gezellige 4-persoons appartement op de begane grond in Vlissingen ligt op slechts 300 meter van het strand en zee. Het  appartement is zeer comfortabel en sfeervol ingericht. De schitterende boulevard van Vlissingen ligt op slechts één kilometer en er zijn meerdere supermarkten binnen een straal van twee kilometer. Het bijzondere van dit 4 persoons appartement is niet alleen de bijzondere ligging en fijne extra faciliteiten zoals internet en wasmachine. 

Omdat dit appartement nabij de boulevard ook kindvriendelijk is ingericht, is deze ideaal voor een vakantie met kinderen. Op de boulevard zelf kunt u heerlijk flaneren of gezellig op een van de vele terrasjes zitten en van Vlissingen tot aan Zoutelande vindt u kilometerslange, schone zandstranden voorzien van strandwacht en verhuur van strandbenodigdheden, ideaal voor het maken van lange strandwandelingen. Walcheren leent zich ook uitstekend voor het maken van lange fietstochten en de vele fietsroutes leiden u langs de Noordzeekust en door het prachtige landschap naar stadjes zoals Domburg, Middelburg en Veere. U zult een fijne vakantie beleven door dit heerlijke appartement in Vlissingen te huren.

Boekingsinformatie
Vaste acties vakantiezeeland.com

**TIP** Neem een kijk in het wisselende lastminute aanbod van Vakantiezeeland.com

Ligging vz903 vakantieappartement in vlissingen

De ligging van "vz903 vakantieappartement in vlissingen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.