Appartement - Kievitenlaan 19 | Veere 'Veers Walzicht'

8.2
4
Welcomeinzeeland.com logo

Aantal personen: 4
Aantal slaapkamers: 2
Aantal badkamers: 1
Opp.: 70 m2

Beschrijving
Een geheel gerenoveerd appartement voorzien van alle gemakken en modern en sfeervol ingericht. De woonkamer is sfeervol ingericht, hier voelt u zich meteen thuis. De woonkamer is voorzien van zithoek en eethoek. De keuken is van alle comfort en gemak voorzien, zoals een vaatwasser, filter koffie apparaat, vriesvak in de koelkast, oven en magnetron. Beide slaapkamers hebben 2x eenpersoons boxspringbedden. Er is een wasmachine aanwezig. Het zonnige terras nodigt uit om heerlijk te genieten. Kortom een ideale plek om vakantie te vieren!

Over deze accommodatie
Het appartement bevindt zich in een kleinschalig complex op loopafstand van het historische vestingstadje Veere.

Omgeving
Hier vind u historische gebouwen, een levendige jachthaven aan het Veerse meer, leuke winkels en volop horeca. Er is mooie natuur en een prachtig wandelgebied langs de kreek en stadswallen. Ook kunt u van hieruit prima op de fiets Walcheren verkennen en daarbij de bekende plaatsten Domburg, Westkapelle en Zoutelande bezoeken. De mooie stad Middelburg ligt slechts op 5 km afstand en beschikt over prachtige gebouwen, een leuk winkelcentrum en volop horecagelegenheden.

Boekingsinformatie

Ligging appartement - kievitenlaan 19 | veere 'veers walzicht'

De ligging van "appartement - kievitenlaan 19 | veere 'veers walzicht'" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.