Appartement - Kievitenlaan 1 | Veere 'Nescio'

7.7
4
Welcomeinzeeland.com logo

Aantal personen: 4
Aantal slaapkamers: 2
Aantal badkamers: 1
Opp.: 65 m2

Beschrijving
'Nescio' is een sfeervol, nostalgisch ingericht appartement. De woonkamer en slaapkamer grenzen aan de zonnige tuin op het zuid-oosten. Het appartement heeft twee slaapkamers met één tweepersoonsbed en twee eenpersoonsbedden.
De keuken is voorzien van een vaatwasser, gasfornuis, koelkast, magnetron, Nespresso-apparaat, filterkoffie-apparaat en een wasmachine. De douche is recentelijk gerenoveerd. 2 Huisdieren zijn van harte welkom. Op het woonerf kunt u gratis parkeren. Het appartement is kindvriendelijk. Er is een uitklapbaar ledikant aanwezig met matrasje, een kinderstoel, een kist vol speelgoed, tekenmateriaal en spelletjes. Het appartement is voorzien van wifi.

Televisie kijkt u via de Google Chromecast of dvd-speler. Er is geen zenderpakket. U maakt gebruikt van apps op uw smartphone, tablet of laptop om via wifi beelden te streamen naar de televisie. Live-televisie of apps (zoals Netflix, Videoland, NPO+) zijn niet inbegrepen.

Over deze accommodatie

Het appartement maakt deel uit van de jaren '70 wijk 'Buiten de Veste' en bevindt zich op de begane grond met tuin.

Omgeving
Appartement Nescio is gelegen op een toplocatie, op loopafstand van: 
• Het historische centrum van Veere met 15e eeuwse monumenten, winkels, horecagelegenheden en een levendige jachthaven;
• Het Veerse Meer, met klein strandje en eindeloze mogelijkheden voor waterrecreatie zoals zwemmen, surfen, zeilen, duiken, waterskiën, etc;
• Het Veerse Bos, dat bekend staat om zijn grote diversiteit aan vogels, planten en paddenstoelen;
• Wandelgebied rond de kreken die zijn ontstaan door een dijkdoorbraak tijdens WOII;
• En op 6 kilometer afstand bevindt zich het Zeeuwse strand van Vrouwenpolder; even verderop die van Domburg, Oostkapelle en Westkapelle.
Het hele schiereiland Walcheren is goed bereikbaar met de auto of met (huur-)fietsen. De sfeervolle Zeeuwse hoofdstad Middelburg ligt op slechts 7 kilometer afstand; de havenstad Vlissingen met boulevard op 15 kilometer.
Appartement Nescio is de ideale plek om optimaal te genieten van al het moois dat Zeeland te bieden heeft.

Boekingsinformatie

Ligging appartement - kievitenlaan 1 | veere 'nescio'

De ligging van "appartement - kievitenlaan 1 | veere 'nescio'" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.