VZ052 Appartement Sluis

9.4
4
Vakantiezeeland.com logo

In het centrum van het historische dorp Aardenburg, vlakbij Sluis, kunt u dit karakteristieke 4-persoons appartement huren. Het is gelegen boven een galerie-atelier op de tweede verdieping en is zeer gezellig en luxe ingericht zodat u van een heerlijke vakantie kunt genieten. U bereikt het appartement via een gezamenlijk trappenhuis. In de garage is er een wasmachine en wasdroger aanwezig waar u gebruik van mag maken en u heeft ook toegang tot de gezamenlijke tuin. Verder is er in overleg een ontbijt- en dinerservice mogelijk.

Aardenburg is een gezellig en historisch stadje, het is omgeven door een uitgestrekt landschap van dijken, polders en kreken welke is gevormd door eeuwen van overstromingen, inpolderingen en dijkdoorbraken en een toenemende agrarische activiteit. Doordat deze kenmerken overal goed zichtbaar zijn is het uitgeroepen tot een Nationaal Landschap. Het behoeft geen uitleg dat het een fantastische omgeving is voor het maken van lange fietstochten en mooie wandelingen.

U bent er tevens een uitstekende basis om een dagje naar Belgiƫ te gaan om bijvoorbeeld Brugge, Gent, Antwerpen of het mondaine Knokke te bezoeken.
Wacht dus niet langer en kom gezellig uw vakantie vieren in Aardenburg door dit appartement te huren.

Boekingsinformatie
Vaste acties vakantiezeeland.com

**TIP** Neem een kijk in het wisselende lastminute aanbod van Vakantiezeeland.com

Ligging vz052 appartement sluis

De ligging van "vz052 appartement sluis" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.