Appartement - Schulenburg 33a | Oostkapelle 'Strandloper' (incl. strandcabine)

9
2
Welcomeinzeeland.com logo

Max. aantal personen: 2
Aantal slaapkamers: 1
Aantal badkamers: 1
Opp.: 34 m2

Beschrijving
Fijn nieuw appartement in nieuwe woonwijk, aan de rand van het centrum. De sfeervolle woonkamer heeft een tv met buitenlands pakket. In de keuken is alle comfort aanwezig. Een senseo met tevens ingebouwde filterkoffie-optie, oventje, vaatwasser, elektrische kookplaat met 2 pitten, koelkast met vriesvak en magnetron. De slaapkamer op de 1e verdieping heeft een heerlijk boxspringbed wat zorgt voor een gegarandeerde nachtrust! De badkamer is uitgerust met een toilet, douche en wastafel. Voor het appartement is een klein zitje om de dag heerlijk te starten met een kop koffie in de zon.

Over deze accommodatie
Nieuw vakantiehuis met sfeervolle inrichting, dichtbij het strand en bos. Inclusief strandcabine (Strandloper) bij Piraat rechtsaf, circa 300 meter voorbij toiletten NR H6. Inclusief 2 ligstoelen en windscherm. De strandcabine is beschikbaar van half mei tot begin september.  Op aanvraag mogelijkheid tot voetreflexzone-massage en pedicure behandeling in naastgelegen praktijk door: Petra de Bruijn, medisch pedicure. Parkeren kan op eigen terrein.

Omgeving
Oostkapelle grenst aan twee prachtige natuurgebieden tussen Domburg en Vrouwenpolder: de Manteling (740 ha), een brede strook land met duinen en bossen en het duingebied Oranjezon (400 ha. Verder zijn er de buitenplaatsen en het indrukwekkende Kasteel Westhove. De voormalige orangerie, Terra Maris, een museum voor natuur en landschap, ligt slechts 750 meter van het strand en heeft een landschapstuin van 2,5 ha. Er is een museumcafé en een museumwinkel.
Oostkapelle is een familiebadplaats bij uitstek. Schone stranden, speeltoestellen en strandloopvlonders over de gehele breedte. Van mei t/m september is de Reddingsbrigade met een EHBO post aanwezig. Aan de inwendige mens is ook gedacht door de aanwezigheid van een bakker/ theeschenkerij, een supermarkt, een slager, strandpaviljoens en restaurants. 


Boekingsinformatie

Ligging appartement - schulenburg 33a | oostkapelle 'strandloper' (incl. strandcabine)

De ligging van "appartement - schulenburg 33a | oostkapelle 'strandloper' (incl. strandcabine)" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.