Appartement - Dorpsplein 6 l Koudekerke "Pleinzicht 6b"

8.7
3
Welcomeinzeeland.com logo

Aantal personen: 3
Aantal slaapkamers: 1
Aantal badkamers: 1
Opp.: 35m2

Beschrijving
Een sfeervol appartement in hartje Koudekerke op de 1e etage. Het appartement heeft een woonkamer met open keuken, die van alle gemakken is voorzien zoals een combi-magnetron, koffiefiltermachine, nespresso en vaatwasser. Er is een slaapkamer met twee boxsprings. In de woonkamer is een slaapbank te vinden. De badkamer is stijlvol ingericht met een douche en een apart toilet. Dit appartement heeft geen balkon.

Over deze accommodatie
De gezamenlijke ingang geeft toegang tot 3 appartementen. U heeft privacy in ieder appartement, wat in hartje Koudekerke te vinden is. Er is nog een 2-persoons en een 4-persoonsappartement. Samen kunt u dit ook huren met een hele groep of familie. Zo bent u samen, maar toch ieder met eigen privacy.
Met het sfeervolle dorpsplein waar het heerlijk genieten is op één van de terrasjes.. Parkeren kan voor de deur en is gratis.



Boekingsinformatie

Ligging appartement - dorpsplein 6 l koudekerke "pleinzicht 6b"

De ligging van "appartement - dorpsplein 6 l koudekerke "pleinzicht 6b"" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.