Luxe appartement - Ooststraat 7 | Domburg "IJsvogel"

8.8
2
Welcomeinzeeland.com logo

Max aantal personen: 2
Aantal slaapkamers: 1
Aantal badkamers: 1
Opp. 150 m2

Beschrijving
Schitterend loft appartement op een toplocatie in Domburg. Vakantie vieren in alle luxe en comfort, dat kan op deze plek! Middenin het centrum van Domburg ligt dit schitterende appartement, op de 1e verdieping. De woonkamer is voorzien van een zithoek en eethoek met een grote keuken. Deze is voorzien van alle gemak, zoals een oven, vaatwasser, koelkast, Illy espresso apparaat en een toaster. Op de verdieping is een slaapkamer, met half open badkamer met hierin een inloopdouche, apart toilet, wastafel en een ruim ligbad. Aan de achterzijde van het appartement is een heerlijk zonnig balkon. Hier is het genieten in alle rust en privacy na een heerlijke stranddag of om de dag te eindigen met een smaakvol diner. Uiteraard is er wifi. Een huisdier is toegestaan.

Over deze accommodatie
Het appartement ligt in de hoofdstraat, op de 1e verdieping. Via een trap bereik je de ingang. Ondanks de drukte geniet je hier juist van de rust en privacy. Alle voorzieningen zoals winkels, supermarkt en restaurants zijn binnen 100 meter te vinden. Parkeren kan met 1 auto op eigen terrein. Meer informatie over het parkeren van meerdere auto's leest u op onze site.

Omgeving
De accommodatie ligt in een recreatiegebied onder aan de Zeeuwse duinen. Binnen 3 minuten sta je op het strand waar het heerlijk vertoeven is; met mooi weer of om uit te waaien. Domburg is een sfeervol dorp waar het een jaarrond genieten is. De badplaats grenst aan het natuurpark De Mantelinge. Langs de kust van Domburg valt de veelzijdigheid op. Kitesurfers en catamaran-boten, vliegeraars, jonge gezinnen met kinderen die zandkastelen bouwen. Bezoeker of inwoner: iedereen roemt de omgeving van Domburg. 

Boekingsinformatie

Ligging luxe appartement - ooststraat 7 | domburg "ijsvogel"

De ligging van "luxe appartement - ooststraat 7 | domburg "ijsvogel"" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.