VZ972 Vakantieappartement in Breskens

10
5
Vakantiezeeland.com logo

Bijzonder en sfeervol overnachten op een unieke locatie in Zeeland. Wilt u overnachten in Zeeuws-Vlaanderen? Als u bij ons in Zeeland komt overnachten, is dat gegarandeerd bijzonder. U verblijft namelijk bij ons op de boerderij en ligt vlak bij de koeien. Op de boerderij kunt u allerlei leuke en interessante activiteiten doen. Zo kunt u poezen knuffelen, meerijden op de tractor en een rondleiding op de boerderij krijgen.

Er zijn nog tal van andere activiteiten die u kunt ondernemen, zoals het maken van een mooie wandel- of fietstocht. Naast de verschillende activiteiten geniet u ook van veel ruimte en privacy in en rondom uw appartement. Er is genoeg vermaak voor kinderen en u komt heerlijk tot rust in het appartement. Zo zult u gegarandeerd bijzonder overnachten op deze bijzondere en kindvriendelijke boerderij in Zeeland.

Breskens is een populaire familiebadplaats met een levendig centrum en een grote moderne jachthaven. Met behulp van het fietsroutenetwerk kunt u gemakkelijk op de fiets de omgeving verkennen. De zorgvuldig geselecteerde fietspaden voeren u langs de mooiste plekjes. Ook liggen de Belgische steden Brugge en Gent niet ver weg, evenals de populaire badplaats Knokke. U zal het dus hier prima naar uw zin hebben !

Boekingsinformatie
Vaste acties vakantiezeeland.com

**TIP** Neem een kijk in het wisselende lastminute aanbod van Vakantiezeeland.com

Ligging vz972 vakantieappartement in breskens

De ligging van "vz972 vakantieappartement in breskens" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.