Malinska AS 2M

2
Bungalow.Net logo


Karmelić Apartments zijn gelegen in een rustig deel van Malinska, op het eiland KRK, vlakbij de zee en de prachtige stranden, op slechts 10 minuten lopen van het centrum. Het gebouw heeft 3 appartementen, één voor 4-6 personen en twee voor 2 personen. Volledig ingerichte appartementen met alle benodigde items voor ontspanning en genot. Eigenaren wonen in het naburige pand, met hun vriendelijkheid en gastvrijheid altijd tot uw dienst. Alle appartementen hebben een eigen parkeerplaats op het terrein, gratis WiFi en onbeperkt gebruik van een gedeelde barbecue in de tuin. Strand Malin ligt op slechts 3 minuten lopen van de appartementen en biedt veel mogelijkheden voor ontspanning en genot - parasols en ligstoelen, bars, restaurants, watersporten enz. Dit strand is vooral leuk voor kinderen, omdat er speciale plekken zijn om te spelen en zorgeloos zwemmen .

Met een grote selectie aan restaurants, koffiebars, concerten, uitstapjes of gewoon lekker luieren op het strand, zijn we er zeker van dat u tot het laatste moment een vakantie doorbrengt en u zeker terug wilt komen. We kijken ernaar uit u te zien en we zullen er alles aan doen om uw vakantie onvergetelijk te maken voor u, uw familie of vrienden.



De eigenaar kan zonder extra kosten de pendeldienst vanaf de luchthaven van Rijeka voor u regelen.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging malinska as 2m

De ligging van "malinska as 2m" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.