Edera

4
Bungalow.Net logo

Het complex ligt in het hart van het Toscaanse platteland, temidden van olijfbomen en eikenbossen, en ligt op slechts 3 km van Colle di Val d'Elsa, op een afstand van 13 km van San Gimignano, 15 km van Siena en 45 km van Florence. Het staat op de top van de heuvel slechts 1km van de snelweg.
Het werd gebouwd in de jaren 80 en is onlangs gerenoveerd in de typische lokale stijl. Het gebouw werd omgebouwd tot twee appartementen, een grote (villa) en een kleinere twee-kamer appartement.
In de ruime tuin van het huis, omringd door olijfbomen, bevindt zich een zwembad waar u kunt ontspannen en zonnebaden, plus er is ook de mogelijkheid lange wandelingen te maken (in de bossen, olijfbomen en wijngaarden) en wandeltochten zelfs met een gids.
De appartementen zijn omgeven door planten en een tuin die is ingericht met tafels, stoelen en een barbecue.
Bij ons, op verzoek, kunt u een lunch of een diner boeken met persoonlijke chef-kok bij u thuis, die ook lessen kan geven over de traditionele Toscaanse cuisine.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging edera

De ligging van "edera" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.