Suite di Medici Loft 4

4
Bungalow.Net logo

Als u op zoek bent naar rust en stilte, een stijlvolle ruimte omringd door prachtige dingen en een fantastische locatie in het verkeer beperkt gebied tussen de Dom van Florence en het Uffizi, dicht bij de buitengewone high fashion winkels, culturele en artistieke plaatsen, uitgaansgelegenheden en de beroemde bars en restaurants, dit appartement is precies wat u zoekt!

Medici Loft Suite is een elegant appartement van ongeveer 150 vierkante meter die is verdeeld over een niveau en biedt 3 slaapkamers, 2 complete badkamers, woonkamer en keuken voor een totaal van 8 bedden.
Extreme aandacht voor detail, ruimte en meubels maken het een authentiek voorbeeld van de weelderige en uiterst comfortabele stijl van het Florentijnse leven. Gedecoreerde plafonds, muren met licht crà me sponzen, parketvloeren, decoratieve wandtapijten en meubels in perfecte Renaissance stijl uit de Medici periode.

Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping van een historisch gebouw met een lift.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging suite di medici loft 4

De ligging van "suite di medici loft 4" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.