Costa Macauda Suite Apartment

4
Bungalow.Net logo

Costa Macauda Suite Apartement is een comfortabel appartement van ongeveer 5 vierkante meter gelegen in de badplaats Costa Macauda op precies een steenworp afstand van het strand en op slechts 7 minuten rijden van de oude stad Sciacca, niet alleen beroemd om te vissen, maar ook om de productie van typische handgemaakte keramiek, voor zijn oude kerken, voor zijn kastelen en voor zijn beroemde carnaval dat plaatsvindt in de wintermaanden, in februari.
Het huis bestaat uit een entree die direct naar de woonkeuken leidt, een badkamer, een slaapkamer en een slaapbank voor in totaal 4 bedden, een mooie woonkamer aan de buitenkant is er een mooi terras en een klein uitzicht op de tuin. zee vanwaar u kunt genieten van echte momenten van ontspanning, waar u lekker kunt ontbijten en ook lekkere gegrilde vis, berekend dat de stad Sciacca beroemd is om te vissen, zeer aan te raden voor onze gasten om naar de haven te gaan en vers gevangen vis te kopen, soms zelfs leven.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging costa macauda suite apartment

De ligging van "costa macauda suite apartment" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.