Casa Trota

6
Bungalow.Net logo

Vakantiehuis geschikt voor 6 personen vlakbij het strand van San Giovanni di Posada. Het bevindt zich op de begane grond en bestaat uit een woonkamer met kitchenette en een slaapbank, een tweepersoonsslaapkamer, een tweede slaapkamer en een badkamer. De woning beschikt over een veranda met een tafel en stoelen met uitzicht op een prachtige privétuin; gereserveerde parkeerplaats. Aanwezig: tv, wasmachine, oven, airconditioning en barbecue.
Het is het ideale vakantiehuis voor een gezin met kinderen, die snel te voet naar het strand kunnen gaan, in een rustige en ontspannen omgeving zoals die van San Giovanni di Posada; in de directe omgeving worden de belangrijkste diensten aangeboden, en even verderop vanuit het dorp Caletta di Siniscola.
Vanuit het huis bereikt u snel andere mooie stranden in de omgeving, zoals die van Caletta, Budoni, San Teodoro, om er maar een paar te noemen.
Voor grotere groepen zijn er twee andere appartementen beschikbaar die plaats bieden aan respectievelijk 4 en 6 personen.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging casa trota

De ligging van "casa trota" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.