Casa Moretta

6
Bungalow.Net logo

Gloednieuw driekamerappartement op een panoramische locatie in La Caletta di Siniscola. Het bevindt zich op de eerste verdieping en bestaat uit een grote woonkamer met kitchenette en slaapbank, tweepersoonsslaapkamer, tweede slaapkamer en badkamer; De woning wordt gecompleteerd door een grote veranda met tafel en stoelen met uitzicht op zee en een eigen parkeerplaats.
Aanwezig: tv, airconditioning, wasmachine, vaatwasser oven, haardroger. Door de ligging is het de ideale vakantiewoning voor diegenen die willen verblijven in een appartement voorzien van alle comfort en in een rustige en ontspannen omgeving, niet ver van de zee en het strand, maar ook vanuit de goed uitgeruste haven waar u vlotten kunt huren of excursies kunt boeken voor onvergetelijke tochten!
Indien nodig zijn er voor grotere groepen twee andere appartementen in hetzelfde wooncomplex die elk plaats bieden aan zes personen.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging casa moretta

De ligging van "casa moretta" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.