Marina Suite Apartment

6
Bungalow.Net logo

Modern en comfortabel appartement in Marina di Montemarciano op een steenworp afstand van het centrum en ongeveer 150 meter van de zee, gemakkelijk te voet of met de fiets te bereiken. Het appartement is ideaal voor stellen van vrienden en families die hun vakantie willen doorbrengen in de beroemde Riviera del Conero, wat al enkele jaren wordt bevestigd door de Blauwe Vlag. Het huis is volledig gerenoveerd en ingericht in een moderne stijl en biedt in totaal 6 bedden verdeeld over twee slaapkamers, een complete badkamer met raam, een kitchenette, een woonkamer met een tweepersoonsslaapbank en een groot balkon om uit eten te gaan.
De woning is gelegen op de tweede verdieping van een goed onderhouden en gerenoveerd pand en om de entree van het appartement te bereiken is het nodig om een tiental treden te beklimmen.

het appartement heeft geen privétuin maar heeft twee terrassen, een aan de berghelling en een aan de zeezijde, uitgerust met tafel en stoelen om buiten te eten

Toegankelijkheid
het huis is niet geschikt voor mensen met beperkte mobiliteit aangezien het zich op de eerste verdieping bevindt en het nodig is om ongeveer tien treden te beklimmen om toegang te krijgen tot de ingang van het appartement

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging marina suite apartment

De ligging van "marina suite apartment" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.