Apartment- Andrew Nagy

6
Bungalow.Net logo

Onze nieuw gebouwde en gerenoveerde appartementen in Siófok wachten op diegenen die willen ontspannen in Siófok. Gezellig ingerichte appartementen, zowel voor het comfort van het gezin, jonger als ouder. De appartementen zijn geschikt voor 4-6 personen. Gasten van het appartementencomplex kunnen gebruikmaken van de 6 fietsen op de binnenplaats.
Elk appartement heeft een apart terras met tuinmeubelen en een parasol. De appartementen zijn uitgerust met satelliet-tv, kinderbed, kinderstoel, magnetron. Helaas is gesloten parkeren nu een onmisbare voorwaarde voor een ontspannen vakantie, die natuurlijk bij de appartementen hoort. Zwaai in de tuin, sandbox wachtend op je kind om te spelen. Als u wilt afkoelen, kunt u het doen in het zwembad of in drie stappen in het Balatonmeer. 'S Avonds kunt u genieten van uw maaltijd in een aangename omgeving naast de barbecue.
Deze appartementen liggen in een rustige straat, op slechts 300 meter van het Balatonmeer. U kunt genieten van de ontspannen omgeving met dit appartement, aangezien u zich op 300 meter afstand van de menigte en het lawaai bevindt, maar op hetzelfde moment is het appartement dichtbij genoeg om naar het strand te gaan, zodat u en uw gezin er in slechts enkele minuten kunnen zijn. Het appartementencomplex bestaat uit 4 appartementen, deze bevindt zich aan de achterkant van de tuin. Ze zijn elk geschikt voor 4 personen, ook kunt u extra bedden gebruiken voor andere gasten. Het appartementencomplex heeft een eigen tuin met een eigen parkeerplaats en een aantal speelvoorzieningen voor kinderen, evenals barbecuefaciliteiten voor gezinnen. Alle appartementen hebben een eigen ingang en een terras met tuinmeubilair. Het huis ligt dicht bij alle basics die je nodig zou hebben; in een paar minuten lopen bereikt u winkels, bars en natuurlijk ligt het meer op slechts 300 meter afstand.

BESCHIKBAARHEID OP AANVRAAG

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging apartment- andrew nagy

De ligging van "apartment- andrew nagy" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.