Le Hameau de Valloire 4P8

8
Bungalow.Net logo

De residentie Le Hameau de Valloire beschikt over 54 appartementen op 5 verdiepingen met liften. Het ligt op 1,5 km van het centrum van het resort.

VALLOIRE SKIGEBIED

Valloire ligt aan de voet van de beroemde Col du Galibier genaamd Gouden Vallei, die uit de elfde eeuw stamt. Valloire is een authentiek dorps resort dat bekend staat om zijn internationale sculptuurwedstrijd in januari. De 150 km pistes voor alle niveaus zijn geschikt voor elke vorm van skien, de skipistes wachten op de liefhebbers van rust en harmonie. Het biedt goede sneeuwbedekking van december tot april dankzij de 400 sneeuwkanonnen.

Inbegrepen ter plaatse:

Ski lockers
Verwarmd binnenzwembad: van 10 tot 19.30 uur, behalve op dinsdag van 14 tot 19.30 uur en op zaterdag van 14 tot 19 uur. Badpak of zwembroek nodig (shorts: niet toegestaan). Het zwembad meet 14 x 8 m.
Sauna en hammam: 17.00-17.30 uur, behalve op zaterdag van 17.00 tot 19.00 uur (toegang is verboden voor kinderen onder de 16 jaar en zwangere vrouwen). • Fitnessruimte, squash en tafeltennis: 9-19.30 uur, uitgezonderd op zaterdag van 14 tot 19 uur. Uitleen apparatuur, afhankelijk van beschikbaarheid, borg €20,-). • Gourmet- en fonduestel, spelletjes, wasserette, stofzuiger, haardroger te leen (afhankelijk van beschikbaarheid).

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging le hameau de valloire 4p8

De ligging van "le hameau de valloire 4p8" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.