Port-Bourgenay S4/5p.

5
Bungalow.Net logo

Kenmerken
Het beste van het vakantiepark

Het vakantiepark 'Port Bourgenay' strekt zich uit over een 90 hectare groot park met een schitterende ligging aan de vissershaven en aan het golfterrein dat gescheiden is van de oceaan door een den...
Vakantiepark dat zich bevindt rondom een groot meer en op 2 * 18-holes golfterreinen.
Het strand ligt op wandelafstand van het vakantiepark.
Op het vakantiepark zijn er baby en kids clubs voor kinderen vanaf 3 maand tot 18 jaar met activiteiten naargelang de leeftijd.


Het beste het van de streek


De omgeving:
Les Sables-d'Olonne, het Parc Zoologique, het casino, de Musées de la Marine en de abdij Sainte-Croix-de-Vie.
Saint-Gilles Croix-de-Vie, Saint-Hilaire-de-Riez, Saint-Jean-de-Monts, l'île Dieu, l'île de Noirmoutier. Parc Floral en het kasteel in Saint-Cyr-en-Talmondais, Luçon (kathedraal), Fontenay-le-Comte (oude stad, Château de Terre Neuve).
Moeras in Poitevin, Vouvant, Romaanse stad, etc.
L'Estuaire de la Vie. La Rochel...


Accommodatie


Van een studio voor 2/3 personen tot een 1/2-slaapkamerappartement voor 6/7 personen. 5 autovrije wijken met elk hun eigen charme: De wijk Le Lac biedt appartementen met 3 soleils aan in het hart van het park, langs het meer. De appartementen met 3 soleils van de wijk Les Portes de l'Océan bev...

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging port-bourgenay s4/5p.

De ligging van "port-bourgenay s4/5p." wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.