Maison Supérieur Port-Bourgenay

8
Bungalow.Net logo

Het vakantiepark ligt op een domein van 90 hectare met vijvers, een aangelegd meer en twee 18-holes golfbanen. Hij strekt zich uit tot aan de jachthaven van Bourgenay.
De appartementen en vakantiehuizen in pastelkleuren liggen verspreid over 5 autovrije wijken die doen denken aan de charmante badplaatsen van de belle époque. Ze hebben allemaal een groot balkon of terras.
De residentie beschikt over wellness- en zwemfaciliteiten die bestaan uit drie zwembaden, een kikkerbad met waterspelletjes en een glijbaan. In het centrum van het vakantiepark maken de restaurants en winkels het plaatje compleet.
We vermaken uw kinderen in onze Kidsclubs voor kinderen van 3 tot 11 jaar. Tieners vanaf 12 jaar gaan naar the place to be: de SpOt. Hier kan de jeugd gezellig samenzitten en superleuke activiteiten doen.
De oceaan bevindt zich op loopafstand en kan ook per fiets worden bereikt via het pijnboombos. Het strand van Le Veillon ligt op 1,5 km afstand en biedt talloze watersportactiviteiten.

Toeristenbelasting: Maximaal € 2,20 per nacht
Gratis voor kinderen jonger dan 18 jaar.
Ter plaatse te betalen.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging maison supérieur port-bourgenay

De ligging van "maison supérieur port-bourgenay" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.