Les Eyzies de Tayac Clos du Rocher 3p6

6
Bungalow.Net logo

In het hart van de Perigord Noir, op 20 km van Sarlat en op slechts 300 m van het centrum van Eyzies-de-Tayac, een dorp dat werd gepresenteerd als De wereldhoofdstad van de prehistorie, werd Le Clos du Rocher ontworpen met respect voor de lokale bevolking, milieu en weerspiegelt de weelderige natuur van de regio. U zult genieten van een rustige en serene omgeving, evenals de nabijheid van winkels en restaurants. Ideale plek om de gastronomie van de Dordogne, het rijke culturele en historische erfgoed, te ontdekken.



DE WOONPLAATS

De residentie Le Clos du Rocher biedt 116 moderne appartementen van de studio tot het driekamerappartement met terras of tuin en tuinmeubilair. De appartementen liggen verspreid over het zwembad.



Ter plaatse:

Toegang tot het verwarmde buitenbad (van april tot september afhankelijk van de weersomstandigheden): van 10 tot 19 uur en van 10 tot 20 uur in juli en augustus. Verplicht badpak: badpak of zwembroek (geen shorts). Zwemmen onder de verantwoordelijkheid van ouders.

Toegang tot de wellnessruimte (zie de tarieven a la carte): openingsuren van de receptie.

Fitnessruimte en speeltuin voor kinderen.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging les eyzies de tayac clos du rocher 3p6

De ligging van "les eyzies de tayac clos du rocher 3p6" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.