Appartement - Am Roten Kreuz 11-S | Züschen 'Naturblick'

9.3
4
Welcomeinwinterberg.com logo

Max aantal personen: 4
Aantal slaapkamers: 1
Aantal badkamers: 1
Opp. 33 m2

Beschrijving
Een gelijkvloers appartement op de begane grond staat in Züschen op kleine afstand van Winterberg. De woonkamer bevat alles voor een onvergetelijke vakantie. Met een 2-persoons slaapbank en een flatscreen tv is het languit liggen na een lange dag op de skipiste. Naast de slaapbank is er ook nog een apart 2-persoonsbed. In de keuken kan er altijd een gezonde maaltijd gemaakt worden. Een oven, een magnetron, een toaster en een koelkast met vriesvakje, het is allemaal aanwezig. De badkamer heeft een douche, toilet en een wastafel. De grote tuin maakt het ideaal om te zitten met een drankje in de hand of heerlijk barbecuen.

Over deze accommodatie
De woning bevindt zich op de begane grond in een woningcomplex. Er is een fietsenstalling en er kan voor het complex geparkeerd worden.

Omgeving
Züschen heeft een eigen skigebied (Snow World Züschen) met verschillende pistes en paden. Verken het wandelparadijs te voet of per fiets. Een prachtige route loopt rechtstreeks naar Winterberg. Er zijn veel excursiebestemmingen en bezienswaardigheden in de directe omgeving. Ga langlaufen, snowboarden, skiën of ga voor fietsen, wandelen, mountainbiken, rotsklimmen, waterskiën of zwemmen. 


Boekingsinformatie

Ligging appartement - am roten kreuz 11-s | züschen 'naturblick'

De ligging van "appartement - am roten kreuz 11-s | züschen 'naturblick'" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.