Appartement - Zum Hohlen Rain 11 | Züschen

8.4
3
Welcomeinwinterberg.com logo

Max. aantal personen: 3
Aantal slaapkamers: 0
Aantal badkamers: 1
Opp.: 35m2

Beschrijving

Onlangs gerenoveerd, licht en modern: deze studio is een heerlijke verblijfplaats voor een actieve vakantie. Er is ruimte voor maximaal drie personen en de woning beschikt over gratis wifi. De volledig uitgeruste keuken bevat een fornuis met twee keramische platen, magnetron, toaster, vaatwasser, waterkoker, koelkast met vriesvakje en Nespresso-koffiezetapparaat. De comfortabele hoekbank in de woonkamer is tevens een slaapbank, tevens is er een tweepersoonsboxspringbed van 160 centimeter breed. Er is een afzonderlijke badkamer met douche, föhn, toilet en wastafel. De eethoek biedt ruimte voor vier personen. Ook buiten kunt u heerlijk zitten: het terras met barbecue grenst aan de gemeenschappelijke tuin. Daar vindt u een schommel voor de kleine bezoekers. Geniet hier van het prachtige uitzicht.

Over deze accommodatie
De studio ligt op de begane grond van een vakantiehuis met meerdere accommodaties. Eén parkeerplaats is inbegrepen bij deze studio. De studio heeft elektrische rolluiken voor alle ramen. Gelegen in een rustige omgeving in het populaire dorpje Züschen op 6 kilometer afstand van Winterberg. Direct gelegen aan diverse wandelroutes.

Omgeving
Züschen heeft een eigen skigebied (Snow World Züschen) met verschillende pistes en paden. Verken het wandelparadijs te voet of per fiets. Een van de prachtige routes loopt rechtstreeks naar Winterberg. Er zijn veel excursiebestemmingen en bezienswaardigheden in de directe omgeving. Ga langlaufen, snowboarden, skiën of ga voor fietsen, wandelen, mountainbiken, rotsklimmen, waterskiën of zwemmen.

Boekingsinformatie

Ligging appartement - zum hohlen rain 11 | züschen

De ligging van "appartement - zum hohlen rain 11 | züschen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.