Appartement - Weltringpark 2-D | Winterberg

9.4
5
Welcomeinwinterberg.com logo

Max. aantal personen: 5
Aantal slaapkamers: 2
Aantal badkamers: 1
Opp: 64 m2


Beschrijving
Direct aan de Erlebnisberg Kappe ligt dit recent gerenoveerde (2019) en kindvriendelijke appartement. De woon- en eetkamer is uitgerust met een flatscreen tv, dvd-speler, bluetooth speaker, comfortabele hoekbank en een eethoek met zes stoelen. Het balkon op het zuidwesten geeft prachtig uitzicht op de Panoramabrug, delen van het bikepark en de skipiste. De keuken heeft een vaatwasser, magnetron, oven, keramische kookplaat, filterkoffiemachine, Dolce Gusto-apparaat, waterkoker, broodrooster, tosti-ijzer en koelkast inclusief vriesvak. Ook zijn er opbergdozen voor bijvoorbeeld vleeswaren. Ontspan in een warm bad na een actieve dag in de buitenlucht: In de badkamer is er naast een toilet, wastafel met onderkast, en föhn ook een bad met douche. In de eerste slaapkamer staat een groot tweepersoonsboxspringbed. Het stapelbed in de tweede slaapkamer is voor drie personen. Maak desgewenst gebruik van de wasmachine, droger en stofzuiger in het appartement. In deze woning is aan de kleinste details gedacht: op het balkon vindt u skipistekaart met daarop ook wandel- en langlaufpaden en er zijn boeken, spelletjes en dvd's in zowel Duits en Nederlands. Ook met kinderen kunt u hier heerlijk verblijven: er is een babyreisbedje met matras dat in beide slaapkamers past, een opklapbare commode, kinderstoel, kinderkrukje met rugleuning, kinderpotje en kunststof kinderborden. De twee sleeën vindt u in de garage. Daarnaast is er een kleine recreatieruimte in de kelder met een tafelvoetbaltafel en tafeltennistafel en een gemeenschappelijke ski- en fietsenstalling. 

Over deze accommodatie
Gelijkvloers appartement, gelegen op de zesde verdieping, te bereiken met twee liften. In de (privé) garage die bij het appartement hoort, is parkeerruimte voor één auto. Er is gratis wifi in de woning. 

Omgeving
Direct gelegen aan de Erlebnisberg Kappe, het skigebied en wandelpaden. Het appartement ligt op 20 minuten loopafstand van het centrum van Winterberg. In het centrum van Winterberg zijn talrijke winkels, restaurants, Après-ski-cafés en disco's, gemakkelijk bereikbaar te voet of met de bus (gratis met de SauerlandCard). In de directe omgeving van Winterberg vindt u verschillende recreatieve activiteiten, zoals zwemwater, zeilmogelijkheden, grotten, een pretpark en nog veel meer. 



Boekingsinformatie

Ligging appartement - weltringpark 2-d | winterberg

De ligging van "appartement - weltringpark 2-d | winterberg" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.