Appartement - Fichtenweg 24 | Winterberg 'Winterberg Perle"*****

8.4
4
Welcomeinwinterberg.com logo

Max. aantal personen: 4
Aantal slaapkamers: 2
Aantal badkamers: 2
Opp.: 95 m2


Accommodatie
Dit lichte, trendy maisonnette-appartement, is gelegen in een rustige wijk. Het karaktervolle design van de woning komt terug in de kwalitatieve inrichting. Er is een eethoek voor 4-6 personen. Ook de ruime hoekbank en leren fauteuil geven meer dan genoeg comfortabele zitplaatsen voor het hele gezin. Er is een smart-tv, radio en internet. De keuken, voorzien van recept-muurtekening, is modern en licht. Hij bevat een keramische kookplaat, koelkast, vriezer, oven, vaatwasser, magnetron, koffiezetapparaat en waterkoker. De slaapkamers zijn voorzien van tweepersoonsboxspringbedden. De eerste slaapkamer is gelijkvloers met de woonkamer. Slaapkamer twee is op de bovenverdieping. Beide slaapkamers hebben een eigen, aangrenzende badkamer. In de kelder is een skiruimte met skischoendroger, wasmachine en droger. Op het balkon is een tweepersoonszitje om van de buitenlucht te genieten.

Over deze accommodatie
Bij boeking ontvangt u een gratis SauerlandCard, waarmee u gratis reist met bus en trein. Er hoort een parkeerplaats bij de woning. Het appartement is gelegen op de tweede etage. Het is een maisonnette: een appartement met twee verdiepingen.

Omgeving
Gelegen in een rustige omgeving. Vanuit het appartement is het zo'n 10 minuten lopen naar het centrum van Winterberg of de Erlebnisberg Kappe. Bezoek de zomerrodelbanen, speeltuin, klimpark, mountainbikepark of minigolf. Of ga zwemmen, waterskiën, zeilen. Kijk je ogen uit op de Panaroma Erlebnis Brücke waar kinderen kunnen klauteren, klimmen en naar beneden glijden. Ga vanaf daar door naar het Naturerlebnispfad, een wandeling met vragen en opdrachtjes over de natuur. Of zweef ontspannen aan een zipline door de bossen naar beneden. In het sneeuwzekere Winterberg is het 's winters een walhalla voor iedereen die van sneeuw houdt: langlaufen, sleetje rijden, rodelen, skiën. Er is een kinderland speciaal voor de kleintjes en er zijn genoeg oefenliften met hellingen die niet te steil zijn.

U krijgt, wanneer u deze accommodatie boekt, een Sauerland SommerCard. Met de Sauerland SommerCard heeft u gratis toegang tot tal van recreatieve activiteiten in de vakantiewereld Winterberg.

Boekingsinformatie

Ligging appartement - fichtenweg 24 | winterberg 'winterberg perle"*****

De ligging van "appartement - fichtenweg 24 | winterberg 'winterberg perle"*****" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.