Appartement - Am Waltenberg 57-I | Winterberg

8.9
4
Welcomeinwinterberg.com logo

Max. aantal personen: 4
Aantal slaapkamers: 2
Aantal badkamers: 1
Oppervlakte: 72 m2

Beschrijving
Sfeervol, modern appartement, compleet gerenoveerd. Direct aan de piste gelegen, ligt dit pareltje! Het appartement heeft een grote living met Flatscreen-TV en Wifi. De kleine keuken is compleet ingericht met oven, magnetron en vaatwasser. De twee slaapkamers hebben een tweepersoonsbed en twee eenpersoonsbedden. De badkamer beschikt over een ligbad, föhn en wastafel. Er is een apart toilet. De auto parkeert u in de garage. Twee balkons zorgen voor ontspanning in het zonnetje én een mooi uitzicht! Gasten ontvangen een pas waarmee bus en trein het hele jaar gratis te gebruiken is.

Over deze accommodatie

Een klein complex direct gelegen aan het skigebied en aan de start van wandelroutes. Twee appartementsgebouwen hebben gezamenlijke ontspanningsruimte: een zwembad (niet tijdens corona)  is gratis te gebruiken, een sauna tegen betaling. Een gezamenlijke ruimte biedt een tennistafel, een wasmachine (tegen betaling) en droogruimte.

Omgeving
Dichtbij het centrum gelegen en op een paar meter afstand van het skigebied. Tevens een adembenemend uitzicht over het Sauerland.



Boekingsinformatie

Ligging appartement - am waltenberg 57-i | winterberg

De ligging van "appartement - am waltenberg 57-i | winterberg" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.