Studio - Am Waltenberg 57-S | Winterberg (Centrum)

8
4
Welcomeinwinterberg.com logo

Max. aantal personen : 4
Aantal slaapkamers : 0
Aantal badkamers : 1
Oppervlakte : 40 m2

Beschrijving

Een klein vakantie-appartement op de bovenste etage van een klein wooncomplex. Het appartement heeft in de woonkamer een tweepersoons-opklapbed en een slaapbank voor twee personen. Vanaf het balkon is het genieten van rust en frisse lucht. De kleine keuken beschikt over koelkast, kookplaat, waterkoker en koffieapparaat. De badkamer is uitgerust met een douche, wc en wastafel.
 
Over deze accommodatie
Het appartementencomplex ligt in de nabije ingang van het skigebied en de wandelroutes. Er is een zwembad (niet tijdens Corona) en sauna aanwezig, net als een tafeltennistafel. Dit alles is gratis te gebruiken. Er is een wasmaschine tegen betaling te gebruiken. In de kelderruime is een was-droogruimte. Met de SauerlandCard heeft u gratis bus- en treinvervoer.

Omgeving
De accommodatie ligt dichtbij het skigebied en op enkele loopminuten van de Erlebnisberg Kappe met de bobbaan, het bikepark, de zomerrodelbaan en het klimbos. Het centrum van Winterberg is voorzien van vele winkels, boetiekjes, restaurants, cafe's en supermarkten én op enkele minuten lopen bereikbaar. In de directe omgeving van Winterberg is een groot aanbod van vrijetijdsactiviteiten.

Boekingsinformatie

Ligging studio - am waltenberg 57-s | winterberg (centrum)

De ligging van "studio - am waltenberg 57-s | winterberg (centrum)" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.