Appartement - Am Waltenberg 57-J | Winterberg

9.6
4
Welcomeinwinterberg.com logo

Max aantal personen: 4
Aantal slaapkamers: 0

Aantal badkamers: 1
Oppervlakte: 46 m2

Accommodatie
Vakantie vieren? In het gerenoveerde vakantiewoning vindt u een grote woonkamer met eethoek, grenzend aan het balkon. Op de grote hoekbank kunnen 2 personen slapen. Er is een extra opklapbed beschikbaar voor 1 persoon. Vanaf het balkon heeft u een heerlijk uitzicht over het zuidelijke Sauerland en geniet u van de zomerzon! Een kleine aparte keuken is volledig uitgerust. De badkamer bestaat uit een douche, wc en wastafel. Gasten ontvangen een pas waarmee bus en trein het hele jaar gratis te gebruiken is.

Over deze accommodatie
Een klein complex direct gelegen aan het skigebied en aan de start van wandelroutes. Een zwembad is gratis te gebruiken (vanwege Corona niet), een sauna tegen betaling. Een gezamenlijke ruimte biedt een tennistafel, een wasmachine (tegen betaling) en droogruimte.

Omgeving 
Dichtbij het centrum gelegen en op een paar meter afstand van het skigebied. Tevens een adembenemend uitzicht over het Sauerland.

Boekingsinformatie

Ligging appartement - am waltenberg 57-j | winterberg

De ligging van "appartement - am waltenberg 57-j | winterberg" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.