Studio - Dr. Sürenstrasse 11-S | Winterberg

10
2
Welcomeinwinterberg.com logo

Max aantal personen: 2
Aantal slaapkamers: 0
Aantal badkamers: 1
Opp.: 30m2

Beschrijving
Een kleine eenvoudige studio voor 2 personen op een perfecte ligging in Winterberg. De ruimte bestaat uit een woon- en slaapgedeelte. Een fijn boxspringbed nodigt uit voor een goede nachtrust. De kleine keuken is ingericht met koelkast en een 2-pits kookplaat. Verder is er een koffiemachine en een waterkoker. De badkamer bestaat uit een douche, toilet en wastafel. Het balkon is heerlijk om de dag af te sluiten en in de avonduren van het zonnetje te genieten.

Over deze accommodatie
De studio bevindt zich in een klein complex op de 1e etage. Er is een eigen parkeerplaats, bereikbaar via Fichtenweg 28. Ski's en fietsen kunnen opgeborgen worden in de opbergruimte. 

Omgeving
Het appartement ligt in het sportactiviteitengebied van Winterberg. De Skikarussell Winterberg, het Erlebnispark en het Bikepark liggen op slechts 7 minuten loopafstand en het gezellige centrum van Winterberg bereikt u in 10 minuten. In Winterberg is een groot aanbod van restaurants, cafés en winkels aanwezig. 

Boekingsinformatie

Ligging studio - dr. sürenstrasse 11-s | winterberg

De ligging van "studio - dr. sürenstrasse 11-s | winterberg" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.