Appartement - Feldstraße 30-W | Winterberg

8.2
4
Welcomeinwinterberg.com logo

Max. aantal personen : 2 Volwassene + 2 kind(eren)
Aantal slaapkamers : 1
Aantal badkamers : 1
Oppervlakte : 42 m2

Accommodatie
Dichtbij de ingang van het skigebied en de liften am Herrloh, ligt dit appartement. Gerenoveerd en modern ingericht. De accommodatie bevindt zich in een rustige woonstraat, op 5 minuten loopafstand van het centrum. De woning is geschikt voor 4 personen. Op 42 m2 bevindt zich een woonkamer met slaapbank (2 personen), eetruimte met een nieuwe keuken (2014) en een kleine slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden. De badkamer heeft een douche, wc en wastafel. Het ruime balkon biedt een mooi uitzicht over de groene buurttuinen. De compleet ingerichte accommodatie biedt alles: magnetron met grillfunctie, koelkast met vriesvak, koffieapparaat en senseo, toaster, waterkoker, CDspeler/Radio etc.

Over deze accommodatie
De woning ligt op de bovenste verdieping. Er is een lift aanwezig en een ski- en fietsenberging. Er is parkeerplaats voor de gasten voor de deur.

Omgeving
De accommodatie ligt dichtbij het skigebied en op enkele loopminuten van de Erlebnisberg Kappe met de bobbaan, het bikepark, de zomerrodelbaan en het klimbos. Het centrum van Winterberg is voorzien van vele winkels, boetiekjes, restaurants, cafe's en supermarkten én op enkele minuten lopen bereikbaar. In de directe omgeving van Winterberg is een groot aanbod van vrijetijdsactiviteiten

Boekingsinformatie

Ligging appartement - feldstraße 30-w | winterberg

De ligging van "appartement - feldstraße 30-w | winterberg" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.