Appartement - Feldstraße 40-C | Winterberg

9.2
4
Welcomeinwinterberg.com logo

Max. aantal personen : 4
Aantal slaapkamers : 1
Aantal badkamers : 1
Oppervlakte : 60 m2

Accommodatie
Een gerenoveerd 2-kamer appartement waar u een fijne vakantie beleeft. Vanuit de woonkamer loopt u het balkon op, waar het bij goed weer heerlijk ontbijten is. De keuken, uitgerust met magnetron, koffieapparaat, broodrooster, waterkoker, oven en koelkast met vriesvak, is geïntegreerd in de woon- eetkamer. De accommodatie heeft een grote slaapkamer met een tweepersoonsbed. In de woonkamer is een opklapbed (tweepersonen) aanwezig. Tevens is er een kinderbedje en -stoel beschikbaar.  

Over deze accommodatie
Het goed onderhouden appartement ligt dichtbij de ingang van het skigebied en de wandelroutes. Een aparte ruimte is beschikbaar voor het opbergen van ski's en fietsen en is op de onderste etage te vinden. Een parkeergarage is onder het huis te vinden. 

Omgeving 
De accommodatie ligt dichtbij het skigebied en op enkele loopminuten van de Erlebnisberg Kappe met de bobbaan, het bikepark, de zomerrodelbaan en het klimbos. Het centrum van Winterberg is voorzien van vele winkels, boetiekjes, restaurants, cafe's en supermarkten én op enkele minuten lopen bereikbaar. In de directe omgeving van Winterberg is een groot aanbod van vrijetijdsactiviteiten



Boekingsinformatie

Ligging appartement - feldstraße 40-c | winterberg

De ligging van "appartement - feldstraße 40-c | winterberg" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.