Appartement - Am Waltenberg 55-I | Winterberg

10
4
Welcomeinwinterberg.com logo

Max. aantal personen: 4
Aantal slaapkamers: 1
Aantal badkamers: 1
Oppervlakte: 70 m2

Appartement
Rustig vakantie vieren, maar toch centraal gelegen? Dat kan in deze 4-persoons vakantieaccommodatie. Er is een woonkamer met TV en slaapbank (2 personen). Vanuit de woonkamer loopt u het balkon op, voorzien van tuinmeubels. De slaapkamer heeft eveneens toegang tot het balkon, hier is een groot tweepersoonsbed te vinden. De 2e slaapkamer heeft een stapelbed. De badkamer voorziet in een bad, wastafel en douche. In de keuken is alles beschikbaar: koelkast, vriezer, koffiemachine, waterkoker, kookplaat, oven en vaatwasser. De eethoek is uiteraard ook aanwezig. De auto parkeert u veilig in de parkeergarage.

Over deze accommodatie
Het appartement ligt centraal: 5 minuten afstand tot het centrum en 5 minuten tot het skigebied en de wandelwegen.

Omgeving
Het huis bevindt zich in de direct omgeving van de skilift am Herrloh. Op een paar minuten loopafstand is de Erlebnisberg Kappe te vinden, het bikepark, de Bobbaan, zomerrodelbaan en het klimbos. Het centrum met een groot en divers aanbod van winkels, boetiekjes en restaurants is te vinden op enkele minuten loopafstand Eten, drinken en genieten kan in de talrijke bistro's, restaurants, discotheken en apres-ski-cafés in de omgeving. Een bushalte waar een busverbinding met de belangrijkste lijndiensten is, stopt bijna voor de deur.
GRATIS Sauerland Card
U ontvangt  bij een boeking de Sauerland Card, waarmee u korting krijgt op attracties en evenementen. Met de SauerlandCard is gratis bus- en treinvervoer beschikbaar. 

Boekingsinformatie

Ligging appartement - am waltenberg 55-i | winterberg

De ligging van "appartement - am waltenberg 55-i | winterberg" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.