Appartment - Feldstrasse 48-K | Winterberg

9.2
4
Welcomeinwinterberg.com logo

Max. aantal personen: 4
Aantal slaapkamers: 1
Aantal badkamers: 1
Oppervlakte: 52m2

Accommodatie

Genieten dichterbij de piste kun je niet! Het appartement is geschikt voor 4 personen. Sfeervol en alle benodigdheden zijn aanwezig. Er is 1 slaapkamer met tweepersoonsbed en een stapelbed. De badkamer is uitgerust met een wastafel, wc en bad. De volledig uitgeruste keuken is voorzien van een combi-magnetron, senseo-koffiemachine. De woonkamer is gecombineerd met eetkamer, met aangrenzend een zonnig balkon. Hier is het heerlijk genieten van uitzicht én om de dag te starten in de zon! Er is Wifi aanwezig, waardoor u alle buitenlandse TV-zenders kunt ontvangen. Uw auto parkeert u in de parkeergarage. Binnen 4 minuten bevindt u zich in het centrum waar een ruime keuze is om te shoppen, inkopen te doen en te genieten van eten en drinken.

Over deze accommodatie
Een verzorgd huis, direct aan het begin van het skigebied en de wandelroutes. Een aparte berging, voor ski's bij de ingang.

Omgeving
Het appartement bevindt zich op 100 meter van de skiliften en op enkele minuten lopen van de Erlebnisberg Kappe met de bobbaan, het bikepark, de zomerrodelbaan en het klimbos. In het centrum is een groot aanbod van winkels, supermarkten, boetiekjes en restaurants te vinden. Rondom Winterberg is een diversiteit van vrijetijdsmogelijkheden, zoals zeilen, grotten te bezoeken en nog veel meer. 

Boekingsinformatie

Ligging appartment - feldstrasse 48-k | winterberg

De ligging van "appartment - feldstrasse 48-k | winterberg" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.