Appartement - Golfhof 7 | Winterberg

8.7
5
Welcomeinwinterberg.com logo

Aantal personen: 5
Aantal slaapkamers: 1
Aantal badkamers: 1
Grootte: 65 m2
 
Accommodatie
Een luxe, gezellig ingericht appartement voor 5 personen. De grote woonkamer heeft een comfortabele slaapbank. Naast de televisie is er een DVD-speler aanwezig met een ruime keuze uit Nederlandse films. De keuken is goed en volledig ingericht met een oven, magnetron, koffiemachine, vaatwasser en waterkoker. Er is een grote slaapkamer. Naast een badkamer is er een aparte wc. 

Met de WinterbergCard reist u gratis met bus en trein.
 
Omgeving
Het appartement ligt direct aan de 18 holes golfbaan en het skigebied van Winterberg. Er zijn volop sportieve mogelijkheden; fietsen en wandelen. In de directe omgeving is een subtropisch zwembad te vinden, vrije tijdspark en wellnessmogelijkheden. In het Rothaargebergte wandelt u over de mooiste routes, tot 154 kilometer lang. Ook MTB-ers komen aan hun trekken. Het unieke en aantrekkelijke mountainbike-park ligt in de directe omgeving. Kinderen vermaken zich op de Erlebnisberg Kappe met de vele attracties. Bijvoorbeeld de zomerrodelbaan en het klimbos. In de omgeving van Winterberg zijn meerdere binnenwateren te vinden om te zwemmen en zeilen. Motorrijders halen hun hart op in deze omgeving; haarspeldbochten, een fenomenaal landschap en een ruime keuze uit routes.

Het uitgaansleven in Winterberg is divers. Van restaurants en apresski-bars tot cafés en discotheken. 

Boekingsinformatie

Ligging appartement - golfhof 7 | winterberg

De ligging van "appartement - golfhof 7 | winterberg" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.